H&M.

Får bli lite inspiration från h&m:s sommar kollekion, när man inte orkar skrapa ihop något annat. Eheh, gillar vattnet. (;

Söta linnen

Älskar dessa linnen! Från H&M för 79,50. Vet inte riktigt vilken som är min favorit, gillar alla. Åsikter?

Nelly.com

Är lite småkär i spetskläderna speciellt den här klänningen, wau. Kolla på filmen här på nelly, sjukt. Eller vad säger ni? Kostar 43,50€. /emmythamäään

Converse

Har alltid gillat Converse, dessa kommer från Stadium för 699.-! Själv har jag ett par vita med smalt botten. Har du Converse & vad tycker du om dem?
/ Felicia

Harembyxor

Vad tycker ni om harembyxor? Själv tycker jag att det som med det mesta kan se riktigt bra ut om man matchar det snyggt. De på bilden kommer från Gina Tricot och kostar 149.-! Åsikter?
Ni får gärna kommentera, btw! (;
/ Felicia

Converseväska

Dessa väskor av märket Converse hittade jag på nelly.com! De kostar 449.- . Jag tycker de är snygga, men kanske inte mitt första "väskval". Era åsikter?
/ Felicia

Stor diss

Vad tycker ni om denna sko? - Jag tycker den är ful och skulle aldrig betala 629:- för den. Dessutom är den på rea och orginal priset är 899:- ! Fyfan.
/ Sofia

Blommig sommarkjol

Denna blommiga kjol kommer från H&M och kostar 59,50.-! Själv tycker vi den är rätt snygg, bara man kan matcha den rätt! Vad tycker ni?
/ Felicia & Emmy

Jumpsuits från Gina

Dessa jumpsuits kommer från Gina Tricot och kostar 149.-! Vi tycker att de inte är speciellt snygga, men kan vara fina på en del! Åsikter?
/ Felicia & Emmy

FASHIONTRIO

Vi är tillbaka igen, och kommer uppdatera då vi orkar! Hope you like it, hoppas även alla gamla läsare kommer tillbaka! :)


RSS 2.0